Veelgesteld vragen

Bij de personenbussen zitten er per dag 150 vrije kilometers bij de prijs inbegrepen. Bij elke kilometer boven de 150 betaalt u 24 cent per gereden kilometer. Voor de verhuiswagen geld; 200 vrije kilometer en elke kilometer daarboven 15 cent.
De borg bedraagt €550 euro per periode.
Wanneer u de bus heeft ingeleverd volgens de voorwaarden, ontvangt u op het moment van inleveren direct de borg terug. Wanneer u de borg bij ons gepind heeft zullen op de dag van inleveren de borg direct terug storten.
Wanneer het u niet gaat lukken om de bus op tijd terug te brengen neemt u tijdig contact met ons op. Dan kunnen we samen bekijken wat de opties op dat moment zijn.
Schades aan de huurbus worden voor u vertrekt gecontroleerd en op onze huurovereenkomst genoteerd, bij inlevering van de huurbus worden eventuele nieuwe schades toegevoegd aan de huurovereenkomst. Deze schades worden volgens de huurvoorwaarden van RentYourBus in rekening gebracht aan huurder.
In dit geval hebben wij in onze informatiemap schadeformulieren liggen. U als bestuurder bent verantwoordelijk voor het invullen hiervan. In het geval van schade moet u altijd contact op nemen met ons.
De minimale huurperiode bij ons is 4 uur.
Ja, dat mag. Wanneer u bij ons een bus huurt kunt u gerust buiten de nederlandse grens rijden. Als u de bus komt ophalen staat er in onze informatie map precies waar u wel en niet mag rijden

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Wat voor type bus wil je huren?

9 persoons bus

9 persoons bus

6 Persoons bus

6 Persoons bus

Bestelbus (11m3)

Bestelbus (11m3)

Verhuiswagen

Verhuiswagen